top of page

Olet saapunut Myths of Mihrasin, aikuisille suunnatun fantasiaroolipelin kotisivuille!

Näiltä sivuilta löydät kaiken oleellisen tiedon liittyen roolipelin maailmaan, pelattaviin rotuihin, hahmon luomiseen ja liittymiseen.

Tutustu sivuihin rauhassa ja ota yhteyttä, mikäli sinulle herää kysymyksiä!

IMG_20181218_194054%20copy_edited.png

Fantasiapeleille uskollisesti tämäkin roolipeli sijoittuu menneeseen aikaan, jolloin ihmiset kulkivat hevoskärryillä ja pelkäsivät öisiä metsiä niiden monien vaarojen takia. Synkkä maailma kätkee sisäänsä sotaisuutta, hirviöitä ja raadollisuutta, mutta myös komediaa, rakkautta ja kauneutta – pelimahdollisuudet ovat siis monipuoliset. Monipuoliset ovat myös hahmonluontimahdollisuudet, sillä täällä voit pelata niin tavan ihmisillä, upeilla maagisilla jumalilla, kuin puolieläimiksi kirotuilla demoneillakin!

discord-logo-black-and-white-white-discord-ico-texture-white-board-clothing-apparel-transp

Psst! Jos haluat tutustua foorumiin rauhassa, voi ylläpito antaa vieraskäyttäjän tunnukset! 

Roolipelin tilannetta...
Punarinta-liike kokoaa joukkojaan

Mihrasissa toimiva vallankumouksellinen keski- ja alakastilaisista miehistä koostuva Punarinta-liike on aktivoitunut Mihrasissa. Osasyy tähän lienevät hirviöiden hyökkäykset, joista kirkko ja aateliset mielellään syyttävät juuri aikaisemmin rauhallista toimintaa harrastaneita Punarintoja. Värväykset ovat käynnissä.

Demonien muodostama armeija värvää lisää jäseniä

Myös demonirintamalla tapahtuu!

Demoneita on ilmaantunut laakson ulkopuolelta, eivätkä he ole rauhanomaisia... He lietsovat sotamieltä demonien keskuudessa, kannustaen väkivaltaisesti laaksolaisia osallistumaan hankkeeseen, jossa edes Jumalat eivät ole turvassa.
Mihrasin laakson takaosissa majaileva aggressiivisuudestaan tunnettu demonien ryhmä auttaa tulokkaita  etsimään lisää jäseniä riveihinsä.

Entisen Kuoleman jumalan vetämä demonien sotajoukko aiheuttaa kaaosta laaksossa!

 

Lisätietoja Juoni-osiossa!

Toinen ylijumalista on murhattu! Tämä tietää sotaa jumalten ja demonien välille!
bottom of page