top of page

Your Choice Of Funeral

Mihrasin kaupunki
mihrasinkartta.jpeg
Mihrasin kaupunki
Lainvartijat
Talous

Mihras, jonne ja jonka ympäristöön pelaaminen keskittyy on keskikokoinen kaupunki, jonne villitykset ja uutiset muualta maailmasta tulevat hitaasti eristäytyneen sijainnin takia. Kaupunkiin pääsee vain kahdella tavalla: joko sataman kautta meriteitse vaikeakulkuista reittiä, tai yhtä ainoata tietä pitkin laakson läpi ja vuorten yli.
Kaupunki on halkaisijaltaan noin kymmenisen kilometriä mukaan lukien sitä ympäröivät peltomaat.

Kaupungin johto

Mihrasin aatelissuvut pitävät maallista valtaa kaupungissa, mutta uskonnon osuus kaupungissa on niin suuri, että kirkko on käytännössä kaupunkia hallitseva taho. Kaupungin piispan ja tuomarin voisikin sanoa kamppailevan keskenään kaupungin todellisesta vallasta

Lakia valvomassa kaupungissa on palkattuja vartijoita ja virkamiehiä, joista jälkimmäiset koostuvat aatelistosta. Ylin tuomiovalta on tuomarilla ja tämän valamiehillä, jotka käyvät läpi lähes kaikki pienen kaupungin rikokset. Kirkon puoleen käännytään, mikäli rikoksella on hengellisiä ulottuvuuksia (eli mikäli rikollista epäillään noituudesta).
 

Kaduilla vaeltavilla vartijoilla on yllään tällainen puku ja he ovat usein lahjottavissa.

mom_cityguard2.png

Mihras on varsin omavarainen kaupunki, joka ylläpitää oman elämänsä itse pientä meren kautta toimivaa kaupankäyntiä lukuunottamatta. Elämä Mihrasissa on välillä hyvinkin vaivalloista ja ankeaa, sillä se on täysin luonnon armoilla. 

Arkkitehtuuri

Muun maailman uusi koreampi rakennustyyli ja taide ei ole vielä löytänyt tietään Mihrasiin. Sen sijaan arkkitehtuuri Mihrasissa on vielä kovasti yksinkertaisempaa: kivi ja tiili ovat yleisiä rakennusmateriaaleja puun ohella. Olkikatot ovat yhä erittäin yleisiä, ja vain kaikkein hienoimmissa rakennuksissa on tiilikatot. On yleistä, että tavallisetkin talot pyritään rappaamaan valkoisiksi.

myths_of_mihras_bannu_2.png
Laakso
laaksonkartta_jarvi.png

Lännessä Mihras rajoittuu erittäin kivikkoisen saariston ja lahden kautta mereen, jota kautta jotkut hurjapäiset kauppalaivat kuitenkin uskaltautuvat käymään kaupungissa.

Pohjoisessa, idässä ja etelässä laakso sen sijaan rajautuu vaaralliseen vuoristoon. Vuoristo erottaa laakson tehokkaasti muusta maailmasta, sillä sieltä kulkee vain yksi reitti ulos Pohjanvuorten kautta, eikä sitä voi käyttää kaikkina aikoina vuodesta. Kasvillisuus laaksossa on runsasta, mutta se harvenee harvenemistaan mentäessä vuoristoa ylöspäin – ja korkeimpien vuorten huipulla on lunta ympäri vuoden.

Huomioitavaa:

- Suurin osa jumalista elää jumalten omassa kaupungissa, joka on osin vuoriston huipulla Jumalakatemian kohdalla ja osin näiden yhdessä luomassa todellisuudessa, johon vain aidot jumalat voivat astua.

- Tällä hetkellä jumalia vastaan sotivat demonit pitävät leiriä Hylätyllä luostarilla, joka on toimittanut tähän asti entisen Kuoleman jumalan kodin virkaa.

 

Lisää pelialueista foorumilla!

bottom of page