top of page
Mikä on MoM?

Tämä maailma poiki ylläpitäjien, Rawptorin ja Waedolowin, omasta Skype-roolipelistä. Paljon on karsittu ja suunniteltu uudestaan, mutta varsinainen ajatus on säilynyt: jumalat ja demonit, sekä näiden kahden rodun välinen konflikti, ja väliin jäävät ihmisparat. Monia pieniä käytännönongelmia ilmeni, kuten mihin vedämme rajan demonien monipuolisuuteen tai jumalten pienoiseen ylivoimaisuuteen. Ihan yhdessä yössä tämä ei käynytkään ja siksi deadlinemme paukkuikin useaan kertaan.

Molemmat ylläpitäjät ovat aloittaneet roolipeliuransa samasta paikasta: Lyrath-nimisestä fantasiaroolipelistä. Lyrathissa pääkaupungin virkaa suoritti Mihras-niminen kaupunki, ja kunnianosoituksena tälle vanhalle ja pitkään aktiivisena olleelle roolipelille saimme luvan käyttää tuota nimeä meidän roolipelimme keskuksena. Mikä kunnia!

Me olemme toki luoneet tämän maailman pelattavaksi, mutta vasta pelaajat tekevät siitä elävän!
Toivottavasti siis viihdytte Mihrasin laaksossa. Täällä jokaisella pelaajalla on samanlaiset mahdollisuudet keskenään vaikuttaa koko roolipelin maailmaan.
Roolipelimme juonet ovatkin pitkälti lähtöisin pelaajien omista peleistä, joten toivomme pelaajiltamme itseohjautuvuutta.

Meihin voi huoletta ottaa yhteyttä askarruttavissa asioissa! Haluamme pelaajien viihtyvän täällä ja pelaamisen toimivan mahdollisimman jouhevasti. Uusia ideoita, parannusehdotuksia tai mitä vain olemme valmiit vastaanottamaan tämän tavoitteen täyttymiseksi, joten ottakaahan herkästi yhteyttä ja kyselkää!

Rawptor

Roolipelailuni aloitin seiskaluokkalaisena ja olen pelannut monenlaisissa peleissä. Eniten pelailen ihmisillä ja näiden fantasiavariaatioilla - vastaan MoMissa pääasiassa ihmis-, siunattu- ja jumalahahmojen hyväksymisestä. Harrastan kissoja, piirtämistä ja yleistä nörtteilyä, kuten elokuvia, pelejä ja D&D:tä. Opiskelen tällä hetkellä IT-inssiksi korkeakoulussa ja loppu alkaa häämöttää!

Foorumeilla pelailen mieluiten sellaisia pelejä, joissa on selkeä tavoite tai tunnelma. Pidän siis peleistä, jotka etenevät. Nautin astetta realistisemmista peleistä, jopa raadollisista tai brutaaleista, joissa on pieni jännitys siitä, miten hahmoille käy. Toki nautin myös romantiikka-/hömpötyspeleistä, mutta niissäkin rakastan melodraamaa!

- Raw

Waedolow

Tällä hetkellä roolipelaan erityisesti pakoillakseni ammattikorkeakoulu-tutkintoani, mutta olen pelannut foorumiroolipelejä (vuoden parin tauoilla) aina vuodesta 2006 asti! Niiden lisäksi harrastan myös muuta nörtteilyä, kuten döndöä ja LOLia.

Olen pelannut sekä ihmisillä että eläimillä ja todennut, että molemmissa on puolensa, joten pelialustana tämä on minulle mieleinen sen mahdollistaessa molemmat pelimekaniikat – niinpä demonit ovatkin pääosin minun vastuullani.

Pelaajana olen melko on/off ja välillä minulla on hiljaisempia kuukausia, jolloin vastaan vain ”pakollisiin” peleihin, kun taas välillä hakkaan näppäimistöä päivittäin janoten uusia pelivastauksia. Ylläpitäjänä toimin kuitenkin kokoaikaisesti.

- Wae

bottom of page