top of page
Pelissä meneillään olevat tärkeimmät juonet
Jumalat  ja demonit sodassa!
Nämä tapahtumat vaikuttavat varmasti kaikkiin jumaliin ja suurinpaan osaan demoneista.
Punarintojen merkki

Entisen Kuoleman jumalan Lucíen Nachrálin murhattua Pimeyden Ylijumalattaren ovat demonit tämän entisen jumalan sekä Ignifer-demonin johdolla aloittaneet sodan jumalia vastaan. Laakson ulkopuolelta on saapunut mittavat määrät lisää demoneita, jotka janoavat jumalten verta.

Jumalat koittavat varastaa vastapuolelta takaisin ikiaikaisen keihään, jolla Ylijumalatar murhattiin ja johon tuon voimat siirtyivät kuoleman hetkellä. Tämä keihäs on avainasemassa sodan ratkeamisessa, sillä niin kauan, kuin se on demoneilla, ei yksikään jumala ole turvassa!

Yleinen tilanne eri roduilla
Ihmiset

Viimeisimmät talvet ovat olleet pitkiä ja kylmiä kesien jäädessä puolestaan lyhyiksi ja vähäsateisiksi. Pula ruuasta alkaa vaivata erityisesti alinta kastia ja ihmisten kansauskonto, kaaoslaisuus, on vastannut haasteeseen opastamalla (kontrolloimalla) kansaa tavallistakin enemmän. Epätoivo ja levottomuus lisääntyvät ja samalla myös fanaatikot ovat saaneet jalansijaa, jonka vuoksi kaikkea tavallisesta poikkeavaa vainotaan entistäkin raivokkaammin.

Murhanhimoiset hirviöt ovat myös hyökkäilleet Mihrasin kaupunkiin ja Punarinta-nimellä kulkeva vallankumouksellinen ryhmittymä on alkanut niiden varjolla edistää omaa agendaansa köyhien olojen parantamiseksi, saaden kirkon puolestaan vakuuttuneeksi siitä, että Punarinta on veristen hyökkäysten takana.

Demonit

Demonivainoista on kulunut 100 vuotta, eikä heistä tuona aikana ole ennen tätä hetkeä näkynyt juuri vilausta enempää. Tavallisesti metsissä ja vuorilla piilottelevat otukset ovat nyt kuitenkin alkaneet kaivautua ulos koloistaan laakson ulkopuolelta tulleiden, sotaisempien demonien houkuttelemana ja he ovat tehneet verisiä hyökkäyksiä ihmisten kimppuun Mihrasissa saadakseen lisää vapautta elämäänsä.

Entinen Kuoleman jumala Lucíen Nachrál on myös valjastanut demoneita (apunaan demoneita organisoiva Ignifer) avuksi omaan sotaansa jumalia vastaan ja juuri nyt heillä on käsissään keihäs, jolla he onnistuivat murhaamaan toisen Ylijumalista.

Valtaosa demoneista arvostaa rauhallista elämää ja monet onkin pakotettu mukaan erilaisiin ryhmittymiin vasten tahtoaan.

Jumalat

Pääsyy maailman epätasapainoon piilee jumalissa. Ylijumalten hiljennyttyä lähes täysin jumalat ovat seisoneet kahdessa (tai useammassa) eri rivissä tuijottaen vain omia peilikuviaan ja tavoitellen omaa etuaan. He ovat hautautuneet rikkauksiinsa ja uskotelleet itselleen olevansa voiminensa turvassa kaikelta muulta, paitsi muilta jumalilta. Rangaistukset rikoksista ovat entistäkin kovempia, jotta väärinajattelijat saataisiin peloteltua takaisin ruotuun, mutta samaan aikaan osa jumalista on sitä mieltä, että on tullut aika laatia uudet säännöt.

Toisiinsa keskittyneet jumalat alkoivat vasta ratkoa järkkyvän maailman ongelmia, kun he tajusivat joutuneensa hyökkäyksen kohteeksi. Toinen heidän voittamattomista – ja kuolemattomista! - Ylijumalistaan on murhattu jumalten omassa kaupungissa aivan heidän silmiensä alla!

bottom of page