top of page
Päätit liittyä mukaan? Mahtavaa!

Ihanaa, että olet näin pitkällä! Muista, että liittyminen tapahtuu foorumilla! <3

Olethan rekisteröitymispyynnön jättäessäsi

  • Yli 16-vuotias

  • Tehnyt hahmon ja laittanut sen hyväksyttäväksi

  • Antanut hahmoesittelyn yhteyteen lyhyen pelinäytteen (emme testaa kielioppia!)

  • Lukenut ja ymmärtänyt säännöt

Kun olet jättänyt rekisteröitymispyynnön, odota kärsivällisesti, että ylläpito hyväksyy sinut foorumille.

Hahmonluonti ja pelinäyte
Mikä pelinäyte?

Hahmon luomiseen löydät ohjeet sivulta ”Hahmotiedot".

 

 

 


Kun olet tehnyt hahmon näitä ohjenuoria seuraten, voit julkaista sen tiedot foorumilla ”Esikoishahmon hyväksyntä”- topicissa. Tarkista vielä ennen julkaisua, että kaikki tähdellä merkityt tiedot löytyvät.
Kirjoita hahmotietojen perään lyhyesti lyhyt kuvaus itsestäsi (esimerkiksi roolipelitaustastasi) ja pieni pelinäyte!

Pelaa omalla tulevalla hahmollasi pieni pelinäyte (väh 10 virkettä). Saat valita tilanteen seuraavista (2) esimerkeistä. Kirjoittaessasi keskity kuvailemaan mitä hahmosi esimerkiksi aistii, tekee ja aikoo ja mitä sen ympärillä tapahtuu – ihan niin kuin kirjoittaisit normaalia peliviestiä.
Tekstejä ei arvioida mitenkään, eikä kirjoitusvirheitä tarvitse stressata. Haluamme vain varmistaa, että sinulla on käsitys siitä, miten foorumeilla roolipelaaminen toimii ja että olet sisäistänyt perusasiat maailmasta. Turha stressi siis pois ja raapustamaan!

Tilanne 1) Hahmosi on rannalla rajun kevätmyrskyn jälkeen ja löytää rannalle ajautuneen… minkä? Mitä hahmosi löytää ja mitä sitten tapahtuu?

Tilanne 2) Mihrasin lainvartija pysäyttää hahmosi kaupungin porteilla. Miksi? Miten hahmosi reagoi?

Hahmohyväksyntä

Hahmojen hyväksyminen tapahtuu foorumilla niin esikoishahmon, kuin myöhempienkin hahmojen osalta.

Ensimmäisen hahmon kohdalla toivomme erityisesti näkevämme, että se istuu maailmaan hyvin ja että se on tehty ajatuksella. Mihras ei ole kaupunkina kovin suvaitsevainen, joten hahmon mahdolliset erikoisuudet ja niiden ilmeneminen kannattaa miettiä tarkasti. Pyrimme pelissämme siihen, että hahmojen tekemisillä on seurauksia (näin pelaajat voivat vaikuttaa peliin enemmän), joten mikäli hankaluudet peleissä hahmollesi eivät houkuta, ethän tee siitä liian poikkeavaa!

Onnea liittymiseen! Foorumilta löytyvään vieraskirjaan voit laittaa kysymyksiä mieltäsi askarruttavista kysymyksistä! :>

bottom of page